İkilem'den Beklenen Single Geldi!

Alt pop, rock ve arabesk tınılardan beslenen İkilem grubu, geçtiğimiz yıl yayımladığı "Bir Sebebi Var" isimli şarkısı ile milyonların beğenisini kazandı ve uzun zaman radyo & televizyonlardaki listelerin zirvesinde yer aldı. Grup şimdi ise "Kaybolurum Gülüşünde" single'ı ile sevenleriyle buluşuyor.

Sözü ve müziği Serhat Karan, düzenlemesi Uğur Ateş, mix & masteringi Kadir Süzgün imzası taşıyan şarkının kapak fotoğrafı Eray Kıray tarafından çekildi. Vokalde Serhat Karan, geri vokalde Serhat Karan ve Uğur Ateş, elektrik & akustik gitarda Cem Şengül, davulda Ömer Arslan, bas'ta Onur Kamer, synth & programming'te Uğur Ateş ismini gördüğümüz çalışma Karasinek Ses Tasarım Stüdyosu'nda kaydedildi.

Yönetmenliğini İlker Savaşkurt'un üstlendiği video klip Büyükçekmece'de çekildi. 1 gün süren çekimlerde samimi ve sıcak görüntülerin yer almasına özen gösterildi. 

Müzikal kariyerleri 2010'lu yıllarda başlayan Serhat Karan ve Uğur Ateş; söz, müzik ve düzenlemeleri kendilerine ait olan şarkılarını "İkilem" adı altında, 2019 yılında yayımlamaya başladı.