Işın Karaca Yeni Teklisini Dinleyicilerle Buluşturdu

Türkiye'nin en güçlü ve özel ses rengine sahip yorumcularından Işın Karaca, yine dinleyicisine kendisinden duymaya alışık olduğu bir şarkıyla, 2019 yılının ilk sürprizini açıkladı.

Işın Karaca,  'Uyanış' albümünden yıllar sonra yeniden söz ve müziği Zeki Günerimzası taşıyan 'Canımın Yarısı'nı, kardeşi Akın Büyükkaraca ile kurdukları Akış Production'dan etiketiyle 20  Mart Çarşamba günü  yayımladı.Derin bir anlatıma ve akılda kalıcı melodilerle bezeli, kıvrak yapısı ile bir anda dinleyeni sarıp sarmalayan 'Canımın Yarısı', Karaca'nın etkileyici vokali ile büyük bir hit şarkıya dönüştü. Sade ve yarı akustik yapıya sahip "Canımın Yarısı", hep cesur ve farklı işlere imza atan Işın Karaca'nın içindeki kadının yaşadığı değişimin son özeti.

Kendini daha olgun ve farklı bir kadın olarak hissettiğini dile getiren Karaca, bugüne kadar yayımladığı albüm ve şarkılarla Türk Pop Müzik kataloğuna adını yazdırmayı başardı. Derdi her zaman kaliteli müzik, iyi şarkı söylemek olan güçlü yorumcu, en son 2018 yılında yayımladığı, uzun süre listelerde 1 numarada yer alan Sefa Cheshmberah düeti "Sevmekten Anladığım" ve "Eyvallah" albümü ile sevenleriyle buluştu.Türkiye'nin en güçlü ve özel ses rengine sahip yorumcularından Işın Karaca, yine dinleyicisine kendisinden duymaya alışık olduğu bir şarkıyla, 2019 yılının ilk sürprizini açıkladı.