Yeşim Salkım'dan Yeni Single 'Katil Uşak!'
PowerTürk Müzik Haberleri
24 Şubat 2020 11:44

Türk Pop Müziğinin önemli yorumcularından Yeşim Salkım, 'Katil Uşak' isimli single çalışması ile sevenleriyle buluşuyor. Salkım'ın aylardır titizlikle üzerinde çalıştığı şarkı; sivri sözleri, güçlü soundu ve klibi ile dikkat çekiyor.

Yeşim Salkım'a özel yazılan 'Katil Uşak' için söz yazarı Sadettin Dayıoğlu ile şarkının bestecisi Ah Canım Ahmet, Ozan Doğulu'nun "130 BPM Kreşendo" isimli albümünde Ajda Pekkan'ın yorumladığı "Yalnızlık FM" isimli çalışmalarından sonra yeniden bir araya geldiler. Yeşim Salkım'ın, yepyeni bir tavırla yorumladığı şarkının düzenlemesinde ise Ödül Erdoğan'ın imzası var. Ödül Erdoğan Music Studio - Stüdyo Karış'ta kayıtları yapılan şarkının mix ve masteringi Arzu Alsan'a ait. Yeni imajı ile Mehmet Erzincanlı'nın objektifine poz veren Yeşim Salkım'ın, single kapak tasarımı Özlem Semiz tarafından hazırlandı.

Ossi Müzik etiketiyle Hakan Eren'in yapımcılığında, Pelin Erçelik Kakırman'ın proje koordinatörlüğünde yayınlanan 'Katil Uşak' single'ı; hareketli alt yapısı ve Yeşim Salkım'ın başarılı yorumuyla müzikseverleri bahar ve yaz aylarında da bol bol dans ettirecek.

Görsel şovlarla izleyenleri büyülü bir dünyaya götüren 'Katil Uşak'ın video klibi sektörde birçok başarılı projeye imza atan Gökhan Özdemir'in yönetmenliğinde çekildi. Salkım'a klipte kızı Ada Salkım Eratik kedi kız olarak eşlik ediyor.