Soner Arıca Live & Piano Volume 2 Sizlerle…
PowerTürk Müzik Haberleri
14 Şubat 2022 20:05

Soner Arıca, "Soner Arıca Live & Piano Volume 1" proje albümünün gördüğü ilginin ardından serinin ikinci albümü olan "Soner Arıca Live & Piano Volume 2" yi "Sevgililer Günü" armağanı olarak müzikseverlerle buluşturdu.

Arıca'nın farklı yıllarda seslendirdiği 10 şarkının yer aldığı "Soner Arıca Live & Piano Volume 2" albümü İzzet Aksoy'un çaldığı piyano eşliğinde, Hayyam Stüdyoları'nda canlı kaydedildi. Projenin kayıt ve mix'i Mutlu Doğan tarafından yapıldı.

"Soner Arıca Live & Piano Volume 2" isimli proje albümünde; "Sebebimsin", "Bu mu Sevda", "Ağla Gönlüm", "Geçer", "Ayrılık", "Deniz Gözlüm", "Efkarlıyım", "Sonbahar",  "Kapını Çalan Benim", "Sen Giderken" isimli sevilen şarkılar yer alıyor. 

Albümün açılış şarkısı ise sanatçının, 1992 yılında yayınladığı ilk albümü "Bir Umut" ta seslendirdiği sözleri kendine, müziği Selim Aysan'a, live piano düzenlemesi İzzet Aksoy'a ait olan "Sebebimsin" isimli şarkı.

Soner Arıca, "Soner Arıca Live & Piano Volume 2" albümündeki şarkıların her birini kliplendirdi. Murat Tuncel'in görüntü yönetmenliğinde çekilen video klipler, arka arkaya izlendiğinde mini bir konser gibi olması amaçlanarak hazırlandı.

Şarkıların video klipleri, her hafta bir tanesi açılmak üzere, Soner Arıca YouTube kanalında yayınlanacak.