MOHAMMED SALAH GEMİLERİ YAKTI
SPOR HABERLERİ
7 Aralık 2025 09:21

Liverpool'un Leeds United ile 3-3 berabere kaldığı maçta yedek kalan Mohammed Salah karşılaşma sonrası yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

İngiltere Premier Lig'in 15. haftasında Liverpool 90+6'da yediği golle Leeds United ile 3-3 berabere kaldı.

Karşılaşmadan çok Liverpool'un Mısırlı yıldızı Salah'ın yaptığı açıklamalar gündem oldu.

Salah, "İnanamıyorum, çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Bu kulüp için çok şey yaptım, bunu yıllar içinde, özellikle de geçen sezon herkes gördü. Yedek kulübesinde oturmamın nedenini bilmiyorum. Sanki kulüp beni otobüsün altına atmış gibi hissediyorum. Daha önce defalarca söyledim, Arne Slot ile aram iyiydi, bir anda ilişkimiz bozuldu, nedenini bilmiyorum. Bana öyle geliyor ki biri beni kulüpte istemiyor. Kulüp bana yaz boyunca birçok vaatte bulundu, ancak şu ana kadar hiçbiri yerine getirilmedi!" ifadelerini kullandı.

''Liverpool taraftarlarına veda edeceğim''

''Futbolda ne olacağını bilemezsiniz. Annemi aradım maça gel diye. Oynasam da oynamazsam da fark etmez. Ben keyfini çıkaracağım. Sonra Liverpool taraftarlarına veda edeceğim. Çünkü Afrika Kupası'na gideceğim. Sonrasında ne olacağını bilmiyorum. Oraya gittiğimde ne olacağını bilmiyorum. Futbolda ne olacağı belli olmaz. Durumu kabullenemiyorum ve bu kulüp için çok şey yaptım.''

Liverpool Teknik Direktörü Arne Slot Salah için ne dedi?

"Salah'ı yedek bırakmak kolay bir karar değil, o çok büyük bir oyuncu. Ama görevim, doğru takımı sahaya çıkarmak. 2-0 öndeyken, 3-2 öne geçtiğimizde gole ihtiyacımız olmadığı için Salah'ı oyuna almayı düşünmedim. İçinde bulunduğumuz durumu kabullenmeliyiz. Salah'ın kısa vadede geleceği, bir hafta içinde Afrika Uluslar Kupası'na gitmesi. Ondan önce Inter ile oynayacağız."