Doğan Duru'nun İkinci Solo Albümü 'Kafesine Uçan Kuş'
PowerTürk Müzik Haberleri
9 Mayıs 2022 11:27

Alternatif sahnenin güçlü gruplarından Redd'in solisti, müzisyen, şarkı yazarı, besteci ve prodüktör Doğan Duru, ikinci solo albümü 'Kafesine Uçan Kuş'un tamamını dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sundu.


Doğan Duru, bol ödüllü ve eleştirmenlerden tam not alan albümü Epoch sonrası ikinci solo albümü Kafesine Uçan Kuş'tan ilk şarkıyı 3 Eylül 2021'de yayımladı. Bugüne kadar kısa aralıklarla albümde yer alan 12 şarkıyı ardarda yayınlayan Doğan Duru albüme adını veren şarkı 'Kafesine Uçan Kuş' da dahil 3 yeni şarkı yayını ile beraber 6 Mayıs'ta albümün tamamını yayımladı

15 şarkının yer aldığı 'Kafesine Uçan Kuş';  çok çeşitliliği barındıran, konsept dışı,  parçalı bir müzikal ifadesi olsa da sound atmosferi ve sözel hikayesiyle bütünü ifade eden bir albüm.

Doğan Duru'nun albümdeki özgürlüğü ve özgünlüğü, kendisini pandemi döneminin en üretken isimlerinden biri haline dönüştürdü.

"Kafesine Uçan Kuş", ilk solo albümü Epoch ile birlikte yakın bir zamanda plak formatında da müzik marketlerde yerini alacak.