Mavi'den Platonik Bir Aşk Hikayesi: "Gizli"
PowerTürk Müzik Haberleri
22 Şubat 2022 19:17

Son aylarda yayınladığı "Umduğum Gibi" ve "Odalardan" şarkılarıyla hem sound hem görsel dil olarak pop müziğin alternatif kulvarında farklı işlere imza atacağının ipucunu veren Mavi, yoluna serinin üçüncü şarkısı "Gizli" ile devam ediyor.

Hem hikayelerinde hem kliplerinde benzerlikler ve birbirlerine göndermeler taşıyan bu şarkılar, "Gizli" ile tutkunun dozunu iyice arttırıp isyankar bir noktaya taşıyor.

Dillenmemiş bir aşkı bütün şiddetiyle yaşayan bir kadının anlatıcı olduğu şarkının sözleri Mavi'ye, bestesi ve düzenlemesi ise Caner Karamukluoğlu'ya ait. İkilinin "Söz Söz Mavi" projesi döneminde üretip bugüne kadar sakladıkları şarkı, gizemli introsu ve güçlü akustik yapısıyla dinleyiciyi sürüklerken duygusal vokal kompozisyonu ile de yılın iddialı baladlarından olacağına işaret ediyor.

 Şarkının Begüm Koçum tarafından çekilen video klibinde platonik bir aşkın değişken ve şiddetli duygudurumları anlatılıyor. Yanıbaşındaki kişiye karşı üstesinden gelemediği duygular taşıyan kadın, tutkulu bir ağıt kaleme alıyor, ızdıraplı özlemini bizlerle paylaşıyor.