Tan Taşçı'nın Yeni Şarkısı "Gayrı" Dinleyicisi İle Buluştu.
PowerTürk Müzik Haberleri
9 Mayıs 2022 11:30

Tan Taşçı'nın dokuzuncu stüdyo albümü "Sende de Benden Var"ın ilk teklisi "Gayrı" 6 Mayıs 2022 cuma günü dinleyiciyle buluştu.

Söz ve bestesi Tan Taşçı'ya ait olan, "Gayrı"nın düzenlemesi Başkanlar Orkestrası'ndan Atakan Arslan imzasını taşıyor. Tan Taşçı yorumuyla "Gayrı" sanatçının klasikleri arasında yerini almaya hazırlanıyor.  

Tan Taşçı, "Gayrı"nın video klibi için Ahmetcan Tekin yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. Sanatçının bir süredir yaşadığı Bodrum'da gerçekleştirilen çekimlerde klibin hikayesinin çekildiği ev tüm önlemler alınarak, kontrollü bir şekilde ateşe verildi. Klipte geçtiğimiz yaz yangından dolayı zarar gören Çökertme ve civarındaki ormanlar da dikkat çekiyor. 

Konserleri, klip ve fotoğraf çekimlerinde stil danışmanı Rabia Yaman ile çalışan Taşçı geleneği bozmadı. Yeni albümün fotoğrafları için de yine sahne fotoğraflarını da çeken Serkan Kızılkaya'ya poz verdi. 

Türkiye'nin en çok konser veren ve uzun soluklu turnelere imza atan ismi Tan Taşçı, yeni turnesine de Bayhan Müzik organizasyonuyla 12/13/14 Mayıs'da Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava sahnesinde vereceği üç konserleri ile başlayacak. Taşçı, yeni teklisi "Gayrı"yı ilk kez bu konserlerde canlı canlı, seyircisi ile birlikte söyleyecek.

Yıllardır sahnede birlikte çalıştığı Başkanlar Orkestrası ile kayıtlarını tamamlayan Taşçı, merakla beklenen yeni albümünden şarkılarını 2022 yazı boyunca müzikseverler ile paylaşacak. "Sende de Benden Var" albümü ise sonbaharda sürprizleri ile gelecek.