RÖPORTAJLAR

Ayşegül Aldinç
Ayşegül Aldinç

Ayşegül Aldinç ile Yeni Projeleri Hakkında Konuştuk

18.05.2015

ÖNCELİKLE YENİ SINGLE ÇALIŞMANIZDAN BAHSEDER MİSİNİZ?

Dijital ortamda yayınlanan ve ismi "Bir Tek Gördüğüm" olan, Mabel Matiz imzalı ve düzenlemesi Ozan Çolakoğlu'na ait olan single'ımla yeniden huzurlarınızdayım. Bu single aynı zamanda benim Eylül ayında çıkacak olan 8 şarkılık albümümün de habercisi. Çünkü bu şarkı onun da içinde olacak. Biz bu albümde 8 ayrı değerli sanatçıyla çalıştık ve bu 8 ayrı değerli sanatçının yaptığı 8 ayrı yeni şarkıda onların da sesi, yani vokal ya da düet olarak yer alacak.

YENİ ALBÜMÜNÜZDE BAŞKA HANGİ İSİMLER YER ALACAK?

"Sahibinin Sesi" konseptli bu albümde Mabel Matiz'in dışında; Kenan Doğulu, Göksel, Nada, Eflatun, Fuat Güner, Harun Tekin ve Yüksek Sadakat var.

ÇIKIŞ ŞARKINIZI NASIL BELİRLEDİNİZ?

İlk Mabel'in şarkısıyla çıkmayı tercih etmemizin nedeni de, en önce o teslim etti ve sizinle daha fazla ayrı kalmayı istemediğimiz için biz bu şarkıyı dijital ortamda yayınlamaya karar verdik. Çok teşekkür ediyorum size. Siz de çok sevdiniz. Ben de çok mutlu oluyorum bu yüzden.

MABEL MATİZ İLE NASIL BİR ARAYA GELDİNİZ?

Mabel Matiz ile beni Yavuz Hakan Tok tanıştırdı ve tanışır tanışmaz birbirimizi çok sevdik. Onun kişiliğine ve müziğine ilgi duyduğum için onu tanımak istemiştim. Gerçekten aramızda çok başarılı bir uyuşma oldu. O bestesiyle, ben yorumumla bir anlamda bu şarkıyı ikimiz de parlatmış olduk. Mabel o sırada ikinci albümünü yapıyordu, ben de "Pis Yedili" dizisinde oynuyordum. Bir süre ara verdik. Hemen akabinde tekrar buluştuk ve Mabel Matiz bana 2 tane şarkıyla geldi. Bu şarkılardan bir tanesi; onun şu anda listelerde 1 numara olan "Gel" isimli şarkısıydı. Diğeri de benim söylediğim "Bir Tek Gördüğüm" idi.

EKRANLARDA İZLEDİĞİMİZ KLİBİN DETAYLARINI SİZDEN DİNLEYELİM.

Klibini sevgili dostum Nihat Odabaşı çekti. 16 saat süren zorlu bir çalışmanın ardından sizlerle buluştu. Zorlu olmasının sebebi; saçlarım uçuşsun diye suratıma 16 saat fan tuttular, bu yüzden üşüyordum. Klip de çok beğenildi. Bunun için de beğenen izleyicilere ve dinleyicilere ayrıca teşekkür ediyorum.

SİZİNLE İLGİLİ MÜZİKAL GELİŞMELERİ NASIL TAKİP EDEBİLİRİZ?

www.aysegulaldinc.com.tr'den gelişmeleri takip edebilirsiniz. Web sitem, aynı zamanda twitter ve instagram hesaplarına yönlendiriyor. Konser tarihleri belli olduğu zaman orada yayınlanacak. Konserlerde buluşmak üzere...

PowerTürk Pop 40
1
Can Ozan Ağlama ben ağlarım Canozan
2
Doğu Swag & Aleyna Tilki Bir Gün Ol Yerimde Eva Records & DMC
3
Emre Fel Senden Güzeli mi Var Hoze
4
Mela Bedel Ben Sana Gelemem Mundo Music
5
SEFO Kapalı Kapılar Sony Music Türkiye