RÖPORTAJLAR

Berksan
Berksan
Başarılı sanatçı Berksan yeni single çalışması 'Sakin'i dinleyicilerin beğenisine sundu. Sevilen sanatçı ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek  çok özel bir röportaj gerçekleştirdik.
25.02.2019

YENİ SINGLE ÇALIŞMANIZ 'SAKİN' NE ZAMAN MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU?

18 Ocak'ta yepyeni bir şarkı paylaştık 'Sakin', ama tabi 18 Ocak'tan beri çok da sakin değiliz gösterdiğiniz ilgiye,  sevgiye çok teşekkür ediyoruz.Bir buçuk yıl oldu şarkıyı yapalı ama zaman olarak önüne  ''Ben'' single'ı v ''Yok öyle Dünyam''geçmişti. Şimdi tam zamanıydı paylaşmak için ve 'Sakin' tam zamanında sizlerle buluştu.

SAKİN'İN SÖZÜ, MÜZİĞİ VE DÜZENLEMESİ KİME AİT?
Biraz şarkıdan bahsedeyim yine sözü müziği bana ait olan bir şarkı. Düzenlemelerini kardeşim Turaç Berkay Özer yaptı

PEKİ 'SAKİN'İN VİDEO KLİP YÖNETMENİ KİM?
Video için yine aynı isimleyiz Julide Güngör, ekrana taşımamıza yardımcı oldu bu  şarkıyı kendisine teşekkür ediyorum

KLİP ÇEKİMLERİ NEREDE GERÇEKLEŞTİ?
Evet çekimlerimiz  İstanbul içinde gerçekleşti,sonunda benim de Galata Köprüsü'nde bir klibim oldu çok mutluyum. Eminönü'nde, Karaköy'de,Galata'da bulunduk sabahtan akşama kadar.

SAKİN'İN VİDEO KLİBİ İLE ANLATILMAK İSTENEN HİKAYE NEDİR?
Şarkının içinde barındırdığı hikayeden yola çıkarak birçok şeyi ertelediğimizi, geciktirdiğimizi,alışkanlıklarımızdan vazgeçemediğimizi ifade edenaslında sevmenin  bile bazen büyük büyük olduğunu ama azaldığını gösteren karelerden oluşuyor video.Umarım siz kendi tabii mesajını yakalarsınız ben kimseyi şimdi böyle bir kalıp çaresine sokmak istemiyorum.  Şarkı Çünkü 18 Ocak'tan itibaren sizlerin hayallerini ait sizlerin dünyasına ait .Umarım keyifle dinler ve izlersiniz Mayıs'ta yeni şarkıda görüşmek üzere.

ŞARKIYA GELEN YORUMLAR NASIL OLDU ?

Tüm sosyal platformlarda şu ana kadar bizi heyecanlandırmanın dışında hiçbir tepki almadık.Hep bizi heyecanlandıran yorumlar geliyor  teşekkür ediyorum. Biz Turaç ile müzik yaparken aslında hedef olarak herkesi kapsayan bir müzik türüne imza atmanın peşinde hiç olmadık. Daha çok bizi anlayan,kalbi bizimle birlikte atan özel adamlar olmayı tercih ediyoruz. Bir kitleye ait olmayı istiyoruz, bizim arkamızda olduklarını da bilmek bizlere güç veriyor, iyi ki varsınız.

YENİ PROJE HAZIRLIKLARI NASIL GİDİYOR? SEVENLERİNİZİ NELER BEKLİYOR?

Şarkı 18 Ocak'ta paylaşıldı ama biz aynı hafta içerisinde Mayıs ayında buluştrutmayı planladığımız şarkının kayıtlarını yapmaya başladık ve hatta ilk dinlemelerini gerçekleştirdik.Bizi çok heyecanlandırıyor biraz daha ritmik olarak  hareketli bir şarkı gelecek sadece bu kadarını söyleyeyim ama yerinizde durmayaksınız. Biz duramıyoruz hepimizi çok heyecanlandırdı, şimdi zaman geçmek bilmeyecek tabii ki biraz beklemek gerekiyor.

 

PowerTürk Pop 40
1
Doğu Swag & Aleyna Tilki Bir Gün Ol Yerimde Eva Records & DMC
2
Can Ozan Ağlama ben ağlarım Canozan
3
Mabel Matiz Ft. Melike Şahin Dül Dül Pose Records
4
SEFO Kapalı Kapılar Sony Music Türkiye
5
Emre Fel Senden Güzeli mi Var Hoze