RÖPORTAJLAR

Emre Aydın
Emre Aydın

Emre Aydın, 2006 yılında çıkardığı 'Afili Yalnızlık' albümünün sevilen şarkılarından olan 'Ve Gülümse Şimdi'yi  akustik olarak yeniden yorumladı. Başarılı sanatçı, şarkının detaylarını ve gelecek projelerini kendi evinden bizlerle paylaştı.

11.05.2020

KISA BİR SÜRE ÖNCE DİNLEYİCİ İLE BULUŞAN 'VE GÜLÜMSE ŞİMDİ' İLE BAŞLAYALIM.

Bugünlerde aslında bende yapmak istediklerime çok konsantre olamıyorum ama yakın zamanda 'Ve Gülümse Şimdi' isimli bir şarkımın piyano çello konseptine uyarlanmış halini dinleyici ile buluşturdum.

PİYANO ÇELLO KONSEPTİ NEDİR?

Akustik bir konsept, sadece piyanonun ve çellonun kullanıldığı Burak Bedirli ile beraber başlattığımız ve devam etmesini umduğum ve benim çok beğendim müzikal bir konsept. İlki 'Sen Beni Unutamazsın'dı, ikincisi 'Ve Gülümse Şimdi' oldu.

'VE GÜLÜMSE ŞİMDİ' NASIL BİR ŞARKI?

 'Ve Gülümse Şimdi' benim 'Afili Yalnızlık' albümümde kliplenmesini çok istediğim ama o dönem kliplendiremediğim şarkılardan bir tanesiydi. Böylelikle 'Ve Gülümse Şimdi'nin de bir klibi olmuş oldu ve dinleyicilerden çok olumlu tepkiler aldı. Çok teşekkür ederim herkese.

VIDEO KLİP NEREDE ÇEKİLDİ?

Benim çok içime sinen bir klip oldu. Klibin yönetmeni Kenan Haliloğlu'na çok teşekkür ediyorum. Almanya'da kendi başına neredeyse bütün yükü omuzladı ve çok güzel bir kliple döndü.

BAŞKA PROJELER VAR MI?

Bunun dışında 'Ratatan' isimli geçen yıl kayıtlarını Stockholm'de bitirdiğim İngilizce bir teklim var. Tamamlayalı çok olmuştu ama doğru zamanı bekledim biraz. Aslında dinleyiciyle buluşturmak için şu anda da çok doğru zamanlarda olduğumuzu tabii düşünmüyorum fakat yakın zamanda paylaşmakta fayda olabilir. Çünkü çok uzun süredir bilgisayarımda bekliyor şarkı.

YAKIN ZAMANDA YENİ BİR TÜRKÇE ŞARKI GELECEK Mİ?

Yeni Türkçe şarkım da hazır olmak üzere. Son olarak artık kıyısını köşesine çekiştiriyorum. Ben finalize etmeden önce çok temel değil belki ama çok değişiklikler yapıyorum.  Biraz kendi hayatımı zorlaştırıyorum aslında ama çok içime sinsin istiyorum. Yani Türkçe şarkım da hazır olmak üzere. Onu da dinleyici ile buluşturmak için sabırsızlanıyorum.

PowerTürk Pop 40
1
Doğu Swag & Aleyna Tilki Bir Gün Ol Yerimde Eva Records & DMC
2
Can Ozan Ağlama ben ağlarım Canozan
3
Mabel Matiz Ft. Melike Şahin Dül Dül Pose Records
4
SEFO Kapalı Kapılar Sony Music Türkiye
5
Emre Fel Senden Güzeli mi Var Hoze