RÖPORTAJLAR

Gökcan Sanlıman
Gökcan Sanlıman

Pop rock müziğin başarılı ve karizmatik temsilcisi Gökcan Sanlıman; sözleri popüler müziğimize damgasını vurmuş unutulmaz ismi Fecri Ebcioğlu'na ait 'Üç Kalp'i kendine has tarzıyla yeniden yorumladı. Sevilen müzisyen ile detayları konuştuk.

25.05.2020

ÖNCELİKLE OLDUKÇA İLGİ GÖREN ŞARKINIZ 'YETER' İLE BAŞLAYALIM…

2019'un Aralık ayında en son 'Yeter' isimli bir tekli çıkardım. PowerTürk TV ve PowerTürk radyoda bol bol dinlediğiniz ve izlediğiniz üzere. 'Yeter' ile ilgili çok güzel geri dönüşler çok güzel yorumlar aldım. Bunun için öncelikle çok teşekkür ediyorum.

SON OLARAK DA 'ÜÇ KALP'İ YENİDEN YORUMLADINIZ. BİZLERE BİRAZ BAHSEDER MİSİNİZ?

Ajda Pekkan'ın çok sevdiğim bir şarkısı olan 'Üç Kalp'e yeni bir cover yaptım. Kendi yorumumla söyledim. Aranjörlüğünü de Alper Atakan yaptı. Üç Kalp'in sözleri Fecri Ebcioğlu'na ait, bestesi ise Fransız. Dediğim gibi çok sevdiğim bir şarkıydı. Onu da kendim yorumlamak istedim. Klibini ise çok sevdiğim bir yönetmen arkadaşım olan Deniz Özgün çekti.

ALBÜM ÇALIŞMALARI HANGİ AŞAMADA?

Albüm çalışmalarım devam ediyor. 2020'nin sonlarına doğru inşallah albümü yayınlamış olacağım. Çok güzel şarkılar yazdım. Umarım herkes çok beğenir. Çok önemli insanlarla çalıştım, çok içime sinen bir albüm oldu. Hatta en iyi albümüm diyebilirim.

SEVENLERİNİZE BURADAN İLETMEK İSTEDİĞİNİZ BİR MESAJ VAR MI?

Kendinize çok dikkat edin, hem kendi sağlığınız hem de çevrenizdekilerin sağlığı için evde kalmaya lütfen devam edin. Hepinizi çok çok öpüyorum. Bu pandemiyi atlattıktan sonra en kısa zamanda konserlerde buluşmak üzere…

PowerTürk Pop 40
1
Doğu Swag & Aleyna Tilki Bir Gün Ol Yerimde Eva Records & DMC
2
Can Ozan Ağlama ben ağlarım Canozan
3
Mabel Matiz Ft. Melike Şahin Dül Dül Pose Records
4
SEFO Kapalı Kapılar Sony Music Türkiye
5
Emre Fel Senden Güzeli mi Var Hoze