RÖPORTAJLAR

Gökçe
Gökçe

Müzikal kariyerine yeni teklisi 'Bu Kalp' ile devam eden Gökçe, yeni şarkısının detaylarını bizlerle paylaştı.

02.12.2019

YENİ ŞARKINIZ 'BU KALP'TEN BAHSEDER MİSİNİZ?

Yeni şarkım 'Bu Kalp' aslında Beşiktaş'a marşı yazarken ortaya çıkmış bir şarkı. Geçtiğimiz bahar Beşiktaş'a şarkı yapmaya çalışıyordum ve bu şarkı çıktı bir anda. Sonra ben de dedim ki ben bunu şarkı yapayım. Beşiktaş'a zaten bir tane daha marş yapmıştım onun da devamını getireceğim. Düzenlemesi Alen Konakoğlu'na ait. Alen Amerika'ya yerleşti ama tabii ki bu çalışmamıza engel değil.

NASIL BİR VIDEO KLİP ÇEKTİNİZ?

Şarkı ayrılık sonrasında insanların ruh hallerinden bahsediyor. Ayrılık sonrası bazı insanlar kendilerini eve kapatırlar, bazı insanlar da dışarı çıkarlar ve hatta eve dönmezler. Arkadaşlarıyla kalabalık içinde vakit geçirmeye çalışırlar. Ben o ikinci söylediğimden yanayım. Bol bol dışarı çıkmak lazım, yalnız kalmamak lazım diye düşünüyorum. Klipte de zaten bunu anlattık. Ayrılık sonrası dışarı çıkmış, sokaklarda özgürce dolaşan ama hala onu özleyen ve atlatmaya çalışan, bir yerlerde takılan birisinden bahsediyor.

BU VIDEO KLİPTE YİNE AYNI EKİPLE ÇALIŞTINIZ. ÇEKİMLER NASIL GEÇTİ?

Yönetmenlerimiz İdil Dizdar ve Said Dağdeviren. Onlar normal hayatta benim arkadaşım da oldukları için gerçekten Marmaris'te dolaşıyor gibi olduk. Tabi biraz fazla dolaştık çünkü yaklaşık herhalde bir 6 saat yürümüşümdür. Ayaklarım biraz yara oldu ama çok keyifli geçti. Gerçekten takıldığım yerlere gittim, gerçekten orada bilardo oynadım, çok özgürdüm, makyajım neredeyse yok denecek kadar azdı. Dünyada şu an doğal klipler daha çok moda. Yani stüdyo kliplerinde böyle durup bir anda havalı havalı bakmalar değil de daha çok doğal şeyler moda olduğu için ben de o yolu takip ediyorum.

'BU KALP'İ DİĞER ŞARKILARINIZDAN AYIRAN ÖZELLİĞİ NE?

Çok uzun zamandır insanların 'Ne Yapardım Bilmem' tarzındaki şarkılarımı çok özlediğimi fark ettim. Çok da istek alıyordu zaten. Onu düşünerek yine klasik o Gökçe tarzını tekrar yapmak üzere besteledim 'Bu Kalp' şarkısını. Fakat verce lerine tabii ki yeni soundlar ekledik. Orta bölümünü tarif edemiyorum. Çok değişik oldu gerçekten benzersiz oldu. Onu da tabii Alen yaptı.

SAHNE PERFORMANSLARINIZ DEVAM EDİYOR MU?

Konserlerimiz her zaman devam ediyor. Tabii ki bu şarkı daha çok yeni. Bu şarkı biraz daha yayıldıkça ona özel bir turne muhtemelen olur. Onu da internetten takip edebilirsiniz.

KONSERLER NASIL GEÇİYOR?

Bizim konserlerimizin enerjisi çok yüksek. Türküler de çalıyoruz biz ama kendi tarzımızda yani eklektik müzik yapıyoruz genelde. Yani pop-rock ve gypsy tarzlarını birleştiriyoruz. Zaten müzisyen arkadaşlarımla çok eski arkadaş olduğumuz için kendimizde çok eğleniriz. O yüzden gelen insanlar da çok memnun şekilde ayrılıyorlar. Çok keyifli geçiyor, bekleriz.v

PowerTürk Pop 40
1
Doğu Swag & Aleyna Tilki Bir Gün Ol Yerimde Eva Records & DMC
2
Can Ozan Ağlama ben ağlarım Canozan
3
Mabel Matiz Ft. Melike Şahin Dül Dül Pose Records
4
SEFO Kapalı Kapılar Sony Music Türkiye
5
Emre Fel Senden Güzeli mi Var Hoze