RÖPORTAJLAR

Hande Ünsal
Hande Ünsal

Yayınladığı her çalışma ile başarı grafiğini yükselten Hande Ünsal, 'Daha İyi' adlı yeni şarkısının detaylarını bizlerle paylaştı.

14.01.2020

BİZLERE BİRAZ 'DAHA İYİ'DEN BAHSEDER MİSİNİZ?

Söz ve müziği bana ait. Şarkıyı ben yaklaşık bir 6 ay önce yazdım. Bir ayrılık üzerine yazılmış bir şarkı. Tamamen her kelimesini, her cümlesini yaşayarak, ağlaya ağlaya yazdığım şarkılardan bir tanesi.

NASIL BİR VIDEO KLİP ÇEKTİNİZ?

Depresyonda olan bir Hande var. Onu dışarı çıkartmak için eve gelen arkadaşları var. Zorla beni dışarıya çıkartıyorlar. İstiklal Caddesi'nde yürüyoruz hep beraber. Beni eğlendirmeye çalışıyorlar fakat başarılı olamıyorlar. En sonunda onlardan kaçıp eve geri dönüyorum fakat evde onların bana hazırlamış olduğu sürprizden haberim yok. Evde mumlar ve gülleri görünce eski sevgilimin geri döndüğünü zannediyorum fakat salona gittikten sonra bir bakıyorum ki arkadaşlarım ellerinde pankartlarla, ışıklar ve müzikle beni karşılıyorlar. Bir şekilde beni depresyondan çıkarmaya çalışıyorlar ve başarılı oluyorlar. Normalde oldular mı olamadılar.

ÇEKİMLER NASIL GEÇTİ?

Klibimizde yine Onur Sarsıcı ile beraber çalıştık. Klipte gördüğünüz hikaye tamamen benim o dönem yaşamış olduğum bir günün aslında potporisi diyebilirim. Arkadaşlarımın bana yaptığı bir sürprizi klipte sizlere canlandırmak istedik. Klipte gördüğünüz tüm karakterler gerçekten benim arkadaşlarım. İlk defa arkadaşlarımla beraber bir klip çektim. İnanılmaz eğlendik, gerçekten çok keyifli bir klip oldu. Şarkının da gerçek hikayesini anlatması benim için çok çok özel oldu.

ŞARKI KISA SÜREDE ÇOK SEVİLDİ. BUNUNLA İLGİLİ NE SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

'Daha İyi' şarkısı hem sözleri hem de klibi ile gerçekten yaşanmış bir hikaye. Dolayısıyla izleyen ve dinleyen insanlardan da muhteşem geri dönüşler aldı. Herkes benim yaşadığım olayı sanki kendisi yaşadığını dile getirdi. Bir sürü bununla alakalı güzel mesajlar aldım. Şarkı birçok insanın yaşadığı ayrılık acısına, o dönemde yaşadığı gelgitlere, sevmek ve sevmemek arasındaki kaldıkları duruma gerçekten tercüman oldu. Bu yüzden de inanılmaz mutluyum. Benimle aynı duyguyu paylaşan herkese daha iyi gelmesini diliyorum şarkının.

SİZİN YORUMCU KİMLİĞİNİZİN YANI SIRA SÖZ YAZARI VE BESTECİ KİMLİĞİNİZ DE VAR. YAKIN ZAMANDA ŞARKILARINIZI PAYLAŞTIĞINIZ İSİMLER VAR MI?

Aydın Kurtoğlu'nun 'Gururdan Gömlek' şarkısının sözleri benim. Tuğba Yurt'un yeni çıkan albümünde 'Nöbetçi' isimli şarkısının sözü müziği benim ve 'Olan Olmuş' şarkısının sözü bana ve Melda Gürbey'e müziği komple bana ait. Güzel çalışmaları sizlerle buluşturmaya devam ediyorum.

DİNLEYİCİ İLE BULUŞMAYI BEKLEYEN BAŞKA ŞARKILARINIZ VAR MI?

'Daha İyi' şarkımız henüz çok çok yeni ama biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sizlerle buluşturmak için hazırladığımız 9 yeni şarkımız var. Onları da tek tek zamanı geldiğinde sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz.

KONSERLERİNİZİ NERELERDEN TAKİP EDELİM?

Yoğun bir konser tempomuz var. Bunları sosyal medyadan tabii ki bize ulaşarak takipte kalabilirsiniz. Tüm sosyal medya hesaplarında Hande Ünsal yazarak bana ulaşabilirsiniz.

PowerTürk Pop 40
1
Can Ozan Ağlama ben ağlarım Canozan
2
Doğu Swag & Aleyna Tilki Bir Gün Ol Yerimde Eva Records & DMC
3
Emre Fel Senden Güzeli mi Var Hoze
4
Mela Bedel Ben Sana Gelemem Mundo Music
5
SEFO Kapalı Kapılar Sony Music Türkiye